Rotterdam Art Week 2024

jan 25, 2024

Tijdens Rotterdam Art Week bundelen de Keilewerf en de Kroon hun krachten om alle creatieve ondernemers in de schijnwerpers te zetten en elkaar te ontmoeten. Bezoek de open ateliers, neem deel aan een rondleiding en laat je inspireren door de groepstentoonstelling in de wandelgangen.

Wat in 2014 begon als een leegstaande loods, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bruisende broedplaats voor meer dan 80 creatieve ondernemers, verspreid over twee gebouwen met een gezamenlijke oppervlakte van maar liefst 6000 vierkante meter. Hier hebben meubelmakers, kunstenaars, foodtruckbouwers en muzikanten hun eigen werkruimtes gecreƫerd en prachtige samenwerkingen tot stand gebracht.

Op 28 juni 2023 werd Keilewerf 1 helaas getroffen door een verwoestende brand, maar dit betekent absoluut niet het einde van Keilewerf. In Keilewerf 2 draaien de activiteiten nog op volle kracht en de makers van Keilewerf 1 hebben zich verspreid over verschillende locaties in Rotterdam en omstreken om hun werk voort te zetten.

Maak kennis met ons op zaterdag 3 februari en zondag 4 februari, tussen 11:00 en 18:00 uur!