Help jij de wervers aan een nieuwe start aan nieuwe kansen vandaag ?

De Officiele Crowdfund

We zijn zo verdrietig om mee te delen dat de Keilewerf is afgebrand. Meer dan 40 creatieve ondernemers zijn in één uur hun hele werkplaats kwijtgeraakt. Dit is voor vele hun enige inkomen, hun werkplaats en de plek waar ze samen een community vormen.

Morgen is er geen werk om naar toe te gaan en ook geen geld/plek om ergens anders aan de slag te gaan. Veel van deze ondernemers hadden in de Keilewerf hun materialen staan waar ze mee werken, ook dit is natuurlijk verdwenen.

Om hen te steunen willen we vanuit de Keilewerf deze crowdfunding starten en hopen we zo de ondernemers een eerste steuntje in de rug te geven. Alle opbrengsten zullen dan ook naar de Keilewervers gaan. Sommige Keilewervers hebben ook hun eigen crowdfunding opgezet, alle juiste linkjes komen/staan op onze website.

Over de Keilewerf

Wat in 2014 begon als een leegstaande loods is uitgegroeid tot een broedplaats voor onder andere meubelmakers, kunstenaars, foodtruckbouwers en muzikanten. Zij hebben hun eigen werkplaats opgebouwd en zijn prachtige samenwerkingen met elkaar aangegaan. Elk jaar werd het bestaan van De Keilewerf groots gevierd met het Keilewerf festival en was iedereen welkom om kennis te maken met de ondernemers en deze prachtige plek.

Of scan deze QR-code

Andere inzamelingsacties

DE WERF WAAR JE ALLES KAN MAKEN LATEN MAKEN

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen de Keilewerf, neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief..

..en volg ons op Instagram en Facebook.

* verplicht veld