Contact

Misschien kunnen we je snel helpen en staat je vraag tussen de veelgestelde vragen. Is dit niet het geval neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Veelgestelde vragen

Deze negeren!

De Keilewerf bestaat uit 2 panden. K1 vind je op de hoek van de Vierhavensstraat 56 en de Keileweg 4. K2 is gevestigd aan de Keilestraat 5a.

Keilewerf – Vierhavensstraat 56 3029 BG Rotterdam

Wat is de locatie van de Keilewerf ?

De Keilewerf bestaat uit 2 panden. K1 vind je op de hoek van de Vierhavensstraat 56 en de Keileweg 4. K2 is gevestigd aan de Keilestraat 5a.

Keilewerf – Vierhavensstraat 56 3029 BG Rotterdam

Is de Keilewerf een openbare ruimte?

De Keilewerf zelf is geen openbare ruimte. Er bevinden zich studio’s van ondernemers met wie je contact op kunt nemen voor een afspraak. Kijk bij wervers wie er allemaal in de Keilewerf gevestigd is.

Bij de ingang van K1 vind je Buurman, een tweedehands materialen winkel. Kijk voor hun openingstijden op www.buurmanrotterdam.nl

Kan ik een tour krijgen door de Keilewerf?

Dit is zeker mogelijk. Stuur ons een bericht via het contactformulier en vermeld voor wie de tour is, om hoeveel personen het gaat en wanneer de tour moet plaatsvinden. Dan nemen wij contact met je op.

Kan ik een ruimte huren bij de Keilewerf?

Ja dat is mogelijk. Vul het verhuurformulier op deze pagina in, dan nemen wij contact met je op.

Wie zit er achter de organisatie van de Keilewerf?

De Keilewerf is onderdeel van Placebased&Co.
Placebased&Co neemt bijzondere plekken in Rotterdam onder haar hoede zoals De Kroon en De Hillevliet.

Placebased&Co ontwikkelt meerwaardige vastgoedprojecten met als doel de stenen van de stad met de mensen te verbinden. Voor een levendige en betaalbare stad, waar creativiteit en de menselijk maat behouden blijven.
www.placebased.nl

Hoe kan ik op de hoogte blijven?

Volg alle ontwikkelingen van de wervers en blijf op de hoogte van alle evenementen door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Je vind ons ook op Facebook en Instagram.

Contactformulier


  Verhuurformulier


   Plattegrond

   Klik op de afbeelding om te vergroten

   DE WERF WAAR JE ALLES KAN MAKEN LATEN MAKEN